Zadovoljni korisnici

Marko Uležić

Marko Uležić

Marka Uležića, ambasadora Ottobocka i bivšeg profesionalnog sportaša imali ste priliku upoznati u velikom intervjuu na našim web stranicama, ali i kroz niz fascinantnih vježbi koje nam je više puta slao i objavljivane su na našim stranicama na društvenim mrežama. Marko koristi protetičko stopalo Challenger, a svoje iskustvo je podijelio s nama.

više

Ivan Gašparović

Ivan Gašparović

Ivan Gašparović iz Starog Petrovog Sela danas koristi napredno protetičko pomagalo za ruku koje mu omogućava izvođenje radnji koje je mogao obaviti i prije amputacije. Kvaliteta života kao i šanse za zapošljavanje su mu definitivno povećane. Trenutačno pomaže na obiteljskom gospodarstvu vozeći traktor i isčekuje skoro zaposlenje.

više

Lucija Fleten

Lucija Fleten

ucija je u dobi od 23 godine doživjela tešku nesreću prilikom pomaganja na obiteljskom imanju u mjestu Cirkovljani u Međimurju. Liječnici su uspješno izveli više operacija, no nogu nisu mogli spasiti te je obavljena natkoljenična amputacija. Nakon opskrbe s Genium X3, najmodernijim mirkoprocesorskim koljenom, Lucija je prošla rehabilitaciju te školu hoda u Poliklinici Sveta Nedelja.

više

Mirsad Taletović

Mirsad Taletović

Mirsad je dugogodišnji atletičar i maratonac kojemu je u 44. godini amputirano lijevo stopalo. Nakon opskrbe s nekoliko protetičkih pomagala, Mirsad se vratio životu kakav je vodio i prije nezgode.

više

Matija Tenšić

Matija Tenšić

Matija je bio vozač kamiona i u dobi od 25 godina doživio je prometnu nesreću u Poljskoj.Danas koristi Taleo protetička stopala s kojima kaže ima veći povrat energije i ne umaraju ga. Nakon nesreće otkrio je i ljubav prema košarci u kolicima. Ottobockov model invalidskih kolica za košarku Invader je kaže vrlo otporan i čvrst.

više