Skeo lineri

Trajni lineri pogodni i za bataljke s više mekog tkiva.

Liner predtavlja važan dio protetičkog sustava jer spaja protezu s bataljkom. Stoga je važno pažljivo odabrati koji liner je najbolji za korisnika.

Zahvaljujući silikonu kao materijalu od kojega su izrađeni, lineri Skeo grupe mogu se koristiti za bataljke s velikom količinom mekog tkiva. Također, lineri su vrlo trajni. Ovisno o modelu, kod nekih je vanjski dio pokriven tekstilom, a drugi su glatki. U oba slučaja lineri su jednostavni za korištenje u svakodnevnom životu te dvakodnevno stavljanje i skidanje. Uz to, jdnostavni su za održavanje i čišćenje.

Skeo Pure je proziran liner, Skeo 3D je anatomskog oblika, a Skeo Skinguard ima antibakterijsku zaštitu.Skeo Pure – prozirni liner

Možete vizualno pregledati stanje bataljka i kože tijekom nošenja linera. Također, jednostavan je za čišćenje i stavljanje.

Skeo Skinguard – liner s antibakterijskom zaštitom

Antibakterijska zaštita sprječava rast bakterija koje se stvaraju znojenjem. Također, to dovodi so smanjenja neugodnih mirisa.

Skeo 3D – anatomski liner za potkoljenicu

Materijal je tanji u stražnjem dijelu koljena čime je olakšano pregibanje koljena.Deblji je u drugim područjima kako bi se zaštitila osjetljiva područja.

Skeo 3D – anatomsli kiner za natkoljenicu

Liner omogućuje udobnu zaštitu i potporu za meka tkiva.