Lineri grupe Caleo

Medicinsko bijelo ulje osigurava njegu kože bataljka ukoliko je suha i osjetljiva

Ne odgovara svaki liner svakom korisniku, budući da se karakteristike bataljka razlikuju od korisnika do korisnika. Stoga na raspolaganju imamo više linera napravljenih od različitih materijala i različitih karakteristika kako bismo udovoljili individualnim potrebama.

Lineri grupe Caleo sadrže njegujuće bijelo ulje medicinske čistoće koje zadovoljava najviše uvjete. Njegujući efekt bijelog ulja također čini Caleo linere pogodnim za korisnike koji imaju osjetljivu ili suhu kožu bataljka. Između ostalog, ortopedski tehničar zagrijavanjem može dodatno prilagoditi oblik linera prema bataljku. Caleo lineri su vrlo elastični, mekani i udobni za korištenje.6Y95 Caleo 3D – za aktivne korisnike i sportaše

Aktivni korisnici i sportaši vole ovaj liner jer je robustan i napravljen od trajnog, kvalitetnog materijala. Posebna zona fleksije olakšava fleksiju i smanjuje pritisak u stranjem dijelu koljen. Dodatna zaštita i ciljana potpora omogućeni su 3D dizajnom koji štiti koštane strukture zahvaljujući pojačanju (6 mm)u prednjem dijelu i olakšanoj fleksiji u stražnjem dijelu (3 mm). 3D kapica integrirana u donji kraj linera je mekana i prilagođava se karakteristikama bataljka.

Liner je dostupan u dvije verzije: s vezom za korisnike manje mobilnosti ili bez veze za korisnike povećane i visoke razine aktivnosti.

6Y93 Caleo 3D – za korisnike niže i više razine aktivnosti

3D dizajn linera 6Y93 Caleo grupe štiti koštane strukture zahvaljujući pojačanom materijalu (6 mm) u prednjem dijelu. Istovremeno, zadržava fleksibilnost u području koljena zahvaljujući korištenju tanjeg materijala (3 mm) u stražnjem dijelu. Liner je vrlo trajan i jednostavan za oblačnje.

6Y92 Caleo bez veze – za korisnike srednje razine aktivnosti

Prikladno za korisnike srednje razine aktivnosti, 6Y92 Caleo izrađen je od glatkog, robusnog materijala koji jamči trajnost ali i olakšava navlačenje linera.

6Y90 Caleo s vezom – za korisnike niže razine aktivnosti

6Y90 Caleo liner prikladan je za korisnike niže razine mobilnosti. Napravljen je od robusnog, glakog materijala što mu daje trajnost i jednostavno navlačenje. Integrirana matrica u donjem kraju linera štiti od vučenja bataljka tijekom hodanja.