Proizvodi A do Ž

Filtriraj prema:

Anatomic 3D PUR liner

Anatomski oblikovani liner, fleksibilan i s dobrim prianjanjem, osigurava dobru raspodjelu pritiska i smanjuje bol uzrokovanu trenjem u protetičkom ležištu.

više

Lineri grupe Caleo

Elastični lineri Caleo grupe odlično prianjaju uz bataljak i sadrže medicinska ulja. Zahvaljujući blagotvornom učinku bijelog ulja, njeguju suhu i osjetljivu kožu bataljka.

više

Lineri Skeo skupine

Lineri Skeo skupine su vrlo trajni. Stabiliziraju čak i bataljke s više mekog tkiva.

više

Lineri grupe Uneo

Lineri grupe Uneo napravljeni su od fluidnog materijala koji odgovara korisnicima s košćatim ili ožiljkastim bataljkom, budući da se prilagođava njegovoj strukturi. Grupa proizvoda obuhvaća linere različitih karakteristika.

više

bebionic ruka

Decentna i elegantna, predstavlja vrhunac dizajna i tehnologije. bebionc ruka pomiče granice funkcionalnosti mioelekroničkih šaka. Moguć je odabir između 14 obrazaca pokreta i položaja ruke koji omogućuju jednostavno izvršavanje brojnih aktivnosti iz svakodnevnog života.

više

Axtion 1E56

Zahvaljujući dobrom prigušenju i odličnom povratu energije korisnicima 1E56 Axtion dostupni su rekreacijski sportovi na višoj razini.

više

ClickValve

Inovativni sustav suspenzije ležišta vaše proteze

više

Kompresivne čarape

Kompresivne čarape za bataljak za bedro i potkoljenicu pružaju potporu stručnoj njezi bataljka nakon amputacije.

više

Kopolimer liner 6Y90, 6Y92

Za korisnike umjerene razine aktivnosti preporučuju se lineri 6Y90 i 6Y92 za zaštitu bataljka u ležištu te protiv suhe kože.

više

Delta Twist

Prigušivanjem udarca štiti bataljak i lokomotorni sustav

više

DERMA skin care

Linija proizvoda za zaštitu kože DERMA pruža optimalnu zaštitu od problema vezanih uz kožu kao što su nadraživanje kože, znojenje i nastanak neugodnih mirisa na bataljku.

više

DynamicArm

Uz sofisticiranu funkcionalnost, elektronički upravljana protetička ruka DynamicArm 12K100N neupadljive boje pomaže osobama s amputiranom nadlakticom postići veću razinu samostalnosti.

više

Dynamic Motion 1D35

1D35 Dynamic Motion protetičko stopalo korisnicima proteze omogućuje gotovo prirodan tijek hoda.

više

Electric Greifer DMC VariPlus, električna hvataljka

Zahvaljujući preciznom upravljanju i velikoj snazi hvatanja, radni nastavak sustava DMC VariPlus omogućuje čak i manualni rad.

više

ErgoArm

Podlakatne proteze ErgoArm®, ErgoArm® plus, ErgoArm® Hybrid i ErgoArm® Electronic plus pružaju visoku razinu funkcionalnosti, lagane su i atraktivnog izgleda.

više

Helix3D 7E10

Protetički zglob kuka Helix3D omogućuje prirodan obrazac hoda, smanjuje opasnost od padanja i pruža optimalne značajke prilikom sjedenja.

više

Zglob kuka 7E9

Srce sustava 7E9 zgloba kuka čini minijaturni hidraulički zglob visoke učinkovitosti koji harmonično prigušuje pokrete zgloba u fazi oslonca i u fazi njihanja s ciljem maksimalnog prilbližavanja obrasca hoda korisnika prirodnom modelu.

više

Kuke

Zahvaljujući visoko preciznom hvatu, hvataljke u obliku kuke predstavljaju dobru alternativu sustavu šaka na protezama upravljanim kabelom.

više

Protetičko koljeno 3R106

Mehaničko protetičko koljeno olakšava svakodnevne aktivnosti

više

3R38 protetičko koljeno

Lagani koljeni zglob 3R38, posebno prikladan za djecu i mlade, pruža optimalnu podršku korisniku pri upravljanju fazom njihanja

više

3R39 protetičko koljeno za djecu

Protetičko koljeno djeci s amputacijom treba pružiti slobodu kretanja uz najveću moguću sigurnost.

više

Protetičko koljeno 3R65

Protetičko koljeno 3R65 osobito je prikladan za djecu i mlade zahvaljujući svojoj maloj neto težini i prilagodljivosti.

više

Protetičko koljeno 3R78

Protetičko koljeno 3R78 daje sigurnost u fazi oslonca i harmoničan obrazac pokreta. Dodatno, koljeno ima i veliki kut fleksije.

više

Protetičko koljeno 3R80

Budući da je koljeni zglob 3R80 posebno prikladan za hod po neravnim površinama, korisnicima proteze pruža veću slobodu pokreta i veću samostalnost.

više

Protetička koljena 3R90 & 3R92

Trajna protetička koljena s kočnicom

više

Protetičko koljeno 3R95

Lagano protetičko koljeno 3R95 za aktivne korisnike omogućuje dva različita kuta fleksije te je posebno prikladan za žene i mlade.

više

Protetičko koljeno C-Leg

Visokotehnološki protetički sustav za nogu C-Leg predstavlja potpunu slobodu pokreta i sigurnost osobama koje su podvrgnute transfemoralnoj amputaciji.

više

Protetičko koljeno Genium

Hodajte prirodno uz protetičko koljeno Genium

više

MagnoFlex bravica

6A40 MagnoFlex je sustav koji se sastoji od pina i magnetne bravice koji olakšava stavljanje i osigiravanje proteze.

više

Michelangelo protetička šaka

Kao srž protetičkog sustava Axon-Bus, protetička šaka Michelangelo prirodnog je izgleda i omogućuje korisniku visok stupanj slobode.

više

MyoHand VariPlus Speed

MyoHand VariPlus Speed protetička hvataljka, koja je spoj nastavka SensorHand Speed i sustava DMC VariPlus, ističe se svojim snažnim i brzim hvatom.

više

Pasivne proteze za ruku

Pasivna proteza za ruku preporuča se korisnicima kojima je izgled proteze važniji od funkcionalnosti.

više

Protetičko stopalo 1D10

Protetičko stopalo 1D10 odlikuje visoka funkcionalnost i privlačan izgled budući da ima oblikovane prste.

više

Rotacioni prilagodnik 4R57

Rotacioni prilagodnik čini svakodnevni život korisnika s amputacijom jednostavnijim npr. prilikom sjedanja ili vožnje.

više

3S80 sport proteza za trčanje

Protetičko koljeno 3S80 Sport u kombinaciji s prilagodnikom za stopalo 4R204 Sport i karbonskim stopalom s oprugom 1E90 idealan je za sportski tip osoba s transfemoralnom amputacijom i koje vole trčati.

više

SACH+ stopalo 1S101, 1S102, 1S103

Za manje aktivne korinike na raspolaganju su tri varijante SACH+ stopala koje je izgledom gotovo isto kao prirodno.

više

Skeo 3D liner

Anatomski oblikovan Skeo 3D 6Y77 i 87 slikikonski lineri za natkoljenu i potkoljenu amputaciju omogućuju udobnost u ležištu proteze.

više

3R93 protetičko koljeno

3R93 3R93 terapijsko koljeno osobito je prikladno za vježbanje hodanja i stajanja nakon amputacije.

više

Torzioni prilagodnik

Torzioni prilagodnik omogućuje veću slobodu pokreta na poslu i u slobodno vrijeme jer ublažava naprezanja kod zakretanja tijela. Osobito je koristan prilikom kretanja u malim prostorima gdje je potrebno zakretanje tijela bez mijenjanja položaja.

više

Trias 1C30

Budući da je dizajn baziran na prirodnom modelu 1C30 Trias protetičko stopalo odlikuje atraktivan izgled i udobnost prilikom korištenja.

više

Grupa proizvoda Triton

Protetička stopala grupe proizvoda Triton omogućuju jako aktivnim korisnicima postizanje maksimalne razine mobilnosti i samostalan život.

više

Vakuumski sustav Harmony P3

Vakuumski sustav s mehaničkom Harmony P3 pumpom omogućuje dobro prijanjanje protetičkog ležišta i na taj način smanjuje udarce i strižne sile.

više