Protetika gornjih ekstremiteta

Proteza ruke može zamijeniti najvažnije osnovne funkcije ruke kao što su zatvaranje i otvaranje, a također i vanjski izgled. Ottobock omogućuje potpunu opskrbu gornjih ekstremiteta od kozmetičke do mioelektroničke.


bebionic ruka

Decentna i elegantna, predstavlja vrhunac dizajna i tehnologije. bebionc ruka pomiče granice funkcionalnosti mioelekroničkih šaka. Moguć je odabir između 14 obrazaca pokreta i položaja ruke koji omogućuju jednostavno izvršavanje brojnih aktivnosti iz svakodnevnog života.

Saznajte više

DynamicArm

Uz sofisticiranu funkcionalnost, elektronički upravljana protetička ruka DynamicArm 12K100N neupadljive boje pomaže osobama s amputiranom nadlakticom postići veću razinu samostalnosti.

Saznajte više

Electric Greifer DMC VariPlus, električna hvataljka

Zahvaljujući preciznom upravljanju i velikoj snazi hvatanja, radni nastavak sustava DMC VariPlus omogućuje čak i manualni rad.

Saznajte više

ErgoArm

Podlakatne proteze ErgoArm®, ErgoArm® plus, ErgoArm® Hybrid i ErgoArm® Electronic plus pružaju visoku razinu funkcionalnosti, lagane su i atraktivnog izgleda.

Saznajte više

Kuke

Zahvaljujući visoko preciznom hvatu, hvataljke u obliku kuke predstavljaju dobru alternativu sustavu šaka na protezama upravljanim kabelom.

Saznajte više

Michelangelo protetička šaka

Kao srž protetičkog sustava Axon-Bus, protetička šaka Michelangelo prirodnog je izgleda i omogućuje korisniku visok stupanj slobode.

Saznajte više

MyoHand VariPlus Speed

MyoHand VariPlus Speed protetička hvataljka, koja je spoj nastavka SensorHand Speed i sustava DMC VariPlus, ističe se svojim snažnim i brzim hvatom.

Saznajte više

Pasivne proteze za ruku

Pasivna proteza za ruku preporuča se korisnicima kojima je izgled proteze važniji od funkcionalnosti.

Saznajte više

DERMA skin care

Linija proizvoda za zaštitu kože DERMA pruža optimalnu zaštitu od problema vezanih uz kožu kao što su nadraživanje kože, znojenje i nastanak neugodnih mirisa na bataljku.

Saznajte više