Triton, protetičko stopalo


Dostupni Triton modeli

1C60 Triton

Svestrano karbonsko protetičko stopalo - savršeno za udovoljavanje potrebama vrlo ambicioznih korisnika.

Triton Vertical shock

1C61 Triton Vertical shock

Povećana apsorpcija udara i torzijska sposobnost - što rezultira primjetnim olakšanjem rezidualbataljka i poboljšanom stabilnošću pri vrlo visokim razinama aktivnosti.

Triton Vertical Shock odlikuje se izvrsnom apsorpcijom udara i torzijskim kapacitetom, uz ostale prednosti obitelji proizvoda Triton. Sile koje djeluju na bataljak tijekom hodanja, trčanja i posebno tijekom intenzivnih sportskih aktivnosti primjetno su smanjene. Kao rezultat, stopalo vam pruža pouzdanu potporu - čak i pod ekstremnim opterećenjima.

Triton Harmony

1C62 Triton Harmony

Izuzetno funkcionalno i kompaktno protetičko stopalo s integriranom Harmony vakuumskom tehnologijom.

Poput Vertical Shock, Triton Harmony pruža dodatnu apsorpciju udara. Uz to, Harmony vakuumski sustav poboljšava prianjanje između bataljka i proteze. Ova bliska veza rezultira poboljšanom propriocepcijom i povećanom sigurnošću u bilo kojoj situaciji. Funkcija vakuuma također pomaže stabilizirati zaostali volumen bataljka.

Triton Low Profile

1C63 Triton Low Profile

Niski profil Tritona omogućuje vam da uživate u dinamičnom odazivu stopala Triton čak i kada je na raspolaganju ograničena visina proteze za integriranje stopala. Uz to, upotreba titanovog adaptera i vijaka otpornih na koroziju čini stopalo izuzetno elastičnim, kao i potpuno vodootpornim na svježu, slanu i kloriranu vodu.

Triton Heavy Duty

1C64 Triton Heavy Duty

Za posebno zahtjevne uvjete - na poslu ili u igri.

Heavy Duty ima veće ograničenje opterećenja za vrlo aktivne korisnike. Ottobock preporučuje posebno robusno Heavy Duty za ekstremne zahtjeve na poslu ili u slobodno vrijeme kada stopalo dolazi u kontakt s vodom ili vlagom ili treba izdržati velika opterećenja. Metalni dijelovi i vijci otporni na koroziju čine ovo stopalo potpuno vodootpornim na svježu, slanu i kloriranu vodu.

Triton Side Flex

1C68 Triton Side Flex

Lateralna prilagodljivost bez premca.

Triton side flex odlikuje se neusporedivom fleksibilnošću i sigurnim kontaktom na cijeloj površini - uključujući neravne terene I padine. Zahvaljujući maloj visini, stopalo je pogodno i za korisnike s ograničenim prostorom za integraciju. Ovo je stopalo također potpuno vodootporno na svježu, slanu i kloriranu vodu.

Prednosti na prvi pogled

Energičan i moćan hod

Bez obzira jeste li zauzeti na poslu, uživate li u aktivnostima na otvorenom ili se igrate s djecom, možete računati da će protetička stopala u obitelji proizvoda Triton biti spremna za svaki izazov! Triton stopala omogućuju snažno, energično hodanje i pružaju visok povrat energije i beskompromisnu potporu pri velikim brzinama hodanja.

Podržava pokrete i opterećenja s velikim utjecajem

Brze promjene smjera tijekom igranja tenisa, skakanja za košarkašku loptu, planinarenja po neravnim stazama ili trčanja da biste uhvatili autobus: Triton ima uvjete visokog udara i idealan je za svakodnevne izazove kao i za sportske aktivnosti. Izvanredan dinamički odgovor Tritona podržava mobilnost na najvišoj razini

FAQ

 • Jesu li protetička stopala Triton pogodna za mene?

  Ottobock preporučuje protetička stopala Triton ambicioznim osobama koje daju veliku vrijednost beskompromisnoj reakciji i sveobuhvatnoj kontroli, čak i prilikom zahtjevnih aktivnosti. Protetička stopala pogodna su za različite brzine hodanja, a također i za rekreativne sportove.

 • Mogu li Triton stopala biti kao dio transfemoralne proteze?

  Da, stopala Triton prikladna su za sve razine amputacije.

 • Tko će odabrati pravo Triton stopalo za mene?

  Vaš protetičar će odabrati stopalo zajedno s vama. Zajednička rasprava o ovome važna je kako biste saznali kako koristiti stopalo u svakodnevnom životu - kako biste pronašli najbolje rješenje za pojedinačnu ugradnju.

 • Treba li mi nova proteza da bih koristio Triton?

  Ne, Triton se bez problema može integrirati u nove, kao i u postojeće modularne sustave proteza, pod uvjetom da je visina konstrukcije dovoljna. Spojen je pomoću integriranog adaptera. Ako želite koristiti Triton Harmony, vaše ležište mora biti izrađeno u skladu sa zahtjevima za Harmony sustav.

 • Jesu li Triton stopala vodootporna?

  Triton side flex, Triton Low Profile i Triton Heavy Duty opremljeni su adapterima od titana. Također sadrže vijke otporne na koroziju i metalne dijelove. Kao rezultat, ta stopala ne oštećuju slatka, slana ili klorirana voda. Proteze treba uvijek čistiti i sušiti nakon dodira s vodom ili pijeskom.

 • Trebam li nositi posebne cipele s Tritonom?

  Ne, Triton se isporučuje s kozmetikom koja se temelji na obliku prirodnog stopala. Sve verzije omogućuju vam nošenje japanki.

 • Mogu li isprobati jedno od stopala Triton?

  Da, naravno da možete testirati Triton protetička stopala. Slobodno se javite u jednu od naših poslovnica ili kod naših partnera I dogovorite svoj termin.