Triton Side Flex


Prednosti na prvi pogled

Triton side flex

Prilagodba neravnom terenu

Zahvaljujući medijalno-lateralnom pomaku od 10 stupnjeva, kosi kolnici, kosi rubnici i drugi nagibi u gradu više ne predstavljaju problem korisnicima.

Sigurno stajanje na nesigurnim površinama

Triton Side Flex omogućava sigurnost na neravnim površinama kao što je primjerice brod.

Kretanje u zatvorenim prostorima

Brzo kretanje između sudopera i hladnjaka, mali korak u stranu prema ladici za pribor za jelo.

Opušteno naginjanje i stajanje

Fleksibilnost Triton side flexa omogućava korisnicima da stoje u opuštenom položaju, čak i tijekom duljih razgovora.

Sigurno i ugodno kretanje

Svakodnevne aktivnosti poput brzog premještanja bicikla niz stepenice s hodnika više nisu izazov.

Hodanje po neravnom terenu i preprekama

Korisnici su sada u mogućnosti posvetiti punu pažnju okolini i ljudima oko sebe u šetnjama vani.

Bojite se vode? Ne s Tritonom!

Korisnicima je drago što mogu provoditi vrijeme u vodi. Side flex je otporan na slanu i kloriranu vodu.

FAQ

 • Da li je Triton side flex stopalo prikladno za mene?

  Protetičko stopalo Side flex razvijeno je za ambiciozne korisnike (stupnjevi mobilnosti 3–4) koji se kreću u širokom rasponu različitih unutarnjih i vanjskih površina i daju visoku vrijednost beskompromisnom odgovoru i kontroli . Pogodan je za korisnike težine do 125 kg. Zbog svoje male visine, Triton side flex pogodan je i za korisnike s ograničenim prostorom. I transfemoralni i transtibijalni korisnici mogu imati koristi od značajki ovog protetskog stopala.

 • Što Triton Side Flex stopalo čini drugačijim od ostalih protetičkih stopala?

  Triton side flex protetičko stopalo pruža izvanredan stupanj pokretljivosti zahvaljujući medijalno lateralnom pomaku od 10 stupnjeva. Trenutno se prilagođava situaciji I terenu. To poboljšava udobnost i osjećaj sigurnosti.

 • Da li je Triton side flex prikladan za sport?

  Da, Triton Side Flex pogodan je za uobičajene terenske sportove, poput ostalih proizvoda iz linije Triton. Protetičko stopalo dobra je alternativa za korisnike s ograničenim prostorom. Za sportove koji zahtijevaju iskorak u stranu (poput stolnog tenisa), Triton side flex je odličan izbor.

 • Je li Triton side flex vodootporan?

  Protetičko stopalo Triton side flex vodootporno je i može se koristiti u slatkoj, slanoj ili kloriranoj vodi. Da bi se održala funkcionalnost stopala, neophodno je očistiti je prema uputama nakon upotrebe u vodi.

 • Je li Triton side flex dostupan u mojoj veličini?

  Protetičko stopalo dostupno je u veličinama od 22 do 30 cm. Vaš protetičar će odabrati Triton Side Flex za vas na temelju veličine stopala i tjelesne težine.

 • Trebam li novu protezu da bih koristio Triton side flex?

  Ne, Triton side flex može se integrirati u novu ili postojeću modularnu protezu, pod uvjetom da je visina dovoljna. Vaš će vas protetičar savjetovati i odabrati, naručiti i instalirati protetsko stopalo umjesto vas.

 • Trebam li nositi posebne cipele s Triton side flexom?

  e, Triton side flex isporučuje se s kozmetiokom koja se temelji na obliku prirodnog stopala, što ga čini kompatibilnim sa svim uobičajenim vrstama cipela. Većina stopala također dolazi u slim i normalnoj verziji kako bi što više odgovarala vašem prirodnom stopalu. Podijeljeni nožni palac na nozi omogućuje nošenje sandala i japanki.

 • Mogu li isprobati Triton side flex?

  Da, naravno da možete testirati Triton side flex. Zatražite svoj termin u jednoj od naših poslovnica ili kod naših poslovnih partnera diljem zemlje.


Triton Side Flex letak
Preuzmite dokument:

Triton Side Flex letak