Protetičko stopalo Challenger

Challenger je multifunkcionalno protetičko stopalo koje je prvenstveno namijenjeno za sportske aktivnosti, ali istovremeno je odličan izbor i za ugodnu šetnju šumom ili obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Za sportske tipove

Za razliku od konvencionalnih sportskih stopala, Challenger pruža veću kontrolu i samim tim poboljšanu razinu stabilnosti prilikom naglih pokreta, kao i za hodanje i stajanje. To čini Challenger pouzdanim i svestranim pomagalom koje možete nositi kako za nedjeljno trčanje u šumi, tako i za teniski turnir. Testirano je na nizu sportova kao što su košarka, rukomet, odbojka, nogomet, tenis, trčanje/jogiranje, fitness, cross-fit, bicikliranje i rezultati su odlični. S obzirom na navedeno Challenger je percipiran ako najbolje stopalo u klasi za najveći broj sportova.

Stopalo se lako adaptira i primjenjivo je na različite tipove amputacija i invaliditeta donjih ekstremiteta, jednako za one iznad kao i ispod amputacije koljena.Challenger stopalo

Što kažu korisnici

Andreja Giba (kapetanica hrvatske ženske reprezentacije u sjedećoj odbojci):

“Nema pritiska na kuk i koljeno, ne dolazi do zamora čak niti kod težeg treninga ili trčanja. Prvi put kad sam isprobala Challenger nisam prestajala skakukati, osjećaj je kao na oblaku”.

Marko Uležić (bivši viceprvak Hrvatske u bacanju koplja, Dva puta proglašen najboljim sportašem Pule) -

“Challenger stopalo ima odličan prijenos i povrat energije te je lagano sto je vrlo bitno i korisno prilikom bavljenja bilo kojom aktivnosti koja iziskuje napor. 0sobno ga koristim u raznim sportovima kao što su rukomet, kosarka, tenis te fitness i preporučujem ga svim visokoaktivnim osobama”.

Ivan Ćosić (kapetan hrvatske reprezentacije u sjedećoj odbojci):

"Kada nosim Challenger onda sam potpuno opušten jer mogu biti aktivan kada god poželim. Počeo sam ga koristiti samo za sportske aktivnosti, ali mi je bio toliko dobar osjećaj da ga sada nosim konstantno."

Pročitajte intervju s Ivanom.

Vježbajte s Ivanom na linku.


Slična pomagala