Protetika donjih ekstremiteta

Mobilnost je ključna za kvalitetu života. To se odnosi na sve dobne skupine i osobito na osobe s amputacijom donjih ekstremiteta. Zahtjevi koji se očekuju od protetičke opskrbe razlikuju se kao što se razlikuje jedan korisnik od drugog. Ottobock omogućuje opskrbu koja je u potpunosti prilagođena vašim zahtjevima. Naše proteze omogućuju vam sudjelovanje u svakodnevnom životu i različitim aktivnostima bez ograničenja. Cilje je, naravno, opskrba koja zadovoljava upravo vaše potrebe. Optimalna opskrba određuje je u dogovoru s vašim liječnikom, ortopedskim tehničarom i rehabilitacijskim timom.


Axtion 1E56

Zahvaljujući dobrom prigušenju i odličnom povratu energije korisnicima 1E56 Axtion dostupni su rekreacijski sportovi na višoj razini.

Saznajte više

Protetičko sportsko stopalo Runner 1E91

Od opuštenog trčanja uz šumske puteljke do snažnih sprinteva - protetičko sportsko stopalo Runner dokazuje se kao idealna proteza za trčanje za rekreacijsko ili natjecateljsko bavljenje sportom, i za odrasle i za mlađe osobe.

Saznajte više

1M10 Adjust

Stopalo 1K30 SACH s oblikovanim nožnim prstima prirodnog je izgleda i dizajnirano je kako bi ispunilo potrebe djece i mladih.

Saznajte više

Koljeni zglob 3R62 Pheon

Protetički koljeni zglob Pheon čini biomehanički važnu i dokazanu EBS tehnologiju (za ergonomski uravnotežen korak) dostupnom krajnjim korisnicima s nižom razinom mobilnosti.

Saznajte više

Zglob kuka 7E9

Srce sustava 7E9 zgloba kuka čini minijaturni hidraulički zglob visoke učinkovitosti koji harmonično prigušuje pokrete zgloba u fazi oslonca i u fazi njihanja s ciljem maksimalnog prilbližavanja obrasca hoda korisnika prirodnom modelu.

Saznajte više

Anatomic 3D PUR liner

Anatomski oblikovani liner, fleksibilan i s dobrim prianjanjem, osigurava dobru raspodjelu pritiska i smanjuje bol uzrokovanu trenjem u protetičkom ležištu.

Saznajte više

Protetičko koljeno C-Leg

Visokotehnološki protetički sustav za nogu C-Leg predstavlja potpunu slobodu pokreta i sigurnost osobama koje su podvrgnute transfemoralnoj amputaciji.

Saznajte više

C-Walk 1C40

Protetičko stopalo od karbonskih vlakana C-Walk pruža potporu simetričnom obrascu hoda dok istovremeno smanjuje opterećenje na obje strane tijela.

Saznajte više

Helix3D 7E10

Protetički zglob kuka Helix3D omogućuje prirodan obrazac hoda, smanjuje opasnost od padanja i pruža optimalne značajke prilikom sjedenja.

Saznajte više

Protetičko koljeno 3R106

Mehaničko protetičko koljeno olakšava svakodnevne aktivnosti

Saznajte više

Protetičko koljeno 3R65

Protetičko koljeno 3R65 osobito je prikladan za djecu i mlade zahvaljujući svojoj maloj neto težini i prilagodljivosti.

Saznajte više

Protetičko koljeno 3R80

Budući da je koljeni zglob 3R80 posebno prikladan za hod po neravnim površinama, korisnicima proteze pruža veću slobodu pokreta i veću samostalnost.

Saznajte više

Protetička koljena 3R90 & 3R92

Trajna protetička koljena s kočnicom

Saznajte više

Protetičko koljeno 3R95

Lagano protetičko koljeno 3R95 za aktivne korisnike omogućuje dva različita kuta fleksije te je posebno prikladan za žene i mlade.

Saznajte više

3S80 sport proteza za trčanje

Protetičko koljeno 3S80 Sport u kombinaciji s prilagodnikom za stopalo 4R204 Sport i karbonskim stopalom s oprugom 1E90 idealan je za sportski tip osoba s transfemoralnom amputacijom i koje vole trčati.

Saznajte više

Rotacioni prilagodnik 4R57

Rotacioni prilagodnik čini svakodnevni život korisnika s amputacijom jednostavnijim npr. prilikom sjedanja ili vožnje.

Saznajte više

3R93 protetičko koljeno

3R93 3R93 terapijsko koljeno osobito je prikladno za vježbanje hodanja i stajanja nakon amputacije.

Saznajte više

Trias 1C30

Budući da je dizajn baziran na prirodnom modelu 1C30 Trias protetičko stopalo odlikuje atraktivan izgled i udobnost prilikom korištenja.

Saznajte više

Grupa proizvoda Triton

Protetička stopala grupe proizvoda Triton omogućuju jako aktivnim korisnicima postizanje maksimalne razine mobilnosti i samostalan život.

Saznajte više

Protetičko koljeno Genium

Hodajte prirodno uz protetičko koljeno Genium

Saznajte više

ClickValve

Inovativni sustav suspenzije ležišta vaše proteze

Saznajte više

Vakuumski sustav Harmony P3

Vakuumski sustav s mehaničkom Harmony P3 pumpom omogućuje dobro prijanjanje protetičkog ležišta i na taj način smanjuje udarce i strižne sile.

Saznajte više

Kopolimer liner 6Y90, 6Y92

Za korisnike umjerene razine aktivnosti preporučuju se lineri 6Y90 i 6Y92 za zaštitu bataljka u ležištu te protiv suhe kože.

Saznajte više

Lineri grupe Caleo

Elastični lineri Caleo grupe odlično prianjaju uz bataljak i sadrže medicinska ulja. Zahvaljujući blagotvornom učinku bijelog ulja, njeguju suhu i osjetljivu kožu bataljka.

Saznajte više

Lineri Skeo skupine

Lineri Skeo skupine su vrlo trajni. Stabiliziraju čak i bataljke s više mekog tkiva.

Saznajte više

Lineri grupe Uneo

Lineri grupe Uneo napravljeni su od fluidnog materijala koji odgovara korisnicima s košćatim ili ožiljkastim bataljkom, budući da se prilagođava njegovoj strukturi. Grupa proizvoda obuhvaća linere različitih karakteristika.

Saznajte više

MagnoFlex bravica

6A40 MagnoFlex je sustav koji se sastoji od pina i magnetne bravice koji olakšava stavljanje i osigiravanje proteze.

Saznajte više

Liner za Dynamic vacuum system

Meki kopolimer liner koji skrbi za kožu razvijen je posebno za sustav Dynamic Vacuum System. Zahvaljujući magnetnoj spojnici, omogućeno je izravno spajanje na sustav, što olakšava stavljanje proteze.

Saznajte više

Skeo 3D liner

Anatomski oblikovan Skeo 3D 6Y77 i 87 slikikonski lineri za natkoljenu i potkoljenu amputaciju omogućuju udobnost u ležištu proteze.

Saznajte više