WalkOn i WalkOn Trimable ortoze za pomoć kod dorzalne fleksije

Jürgen s ortozom za pomoć kod dorzalne fleksije WalkOn


Prednosti vidljive na prvi pogled

Jürgen s ortozom WalkOn šeta s psom.

Više sigurnosti

Osjećate se sigurnije dok hodate jer vam ortoza WalkOn pruža potporu i pomaže pri podizanju stopala za vrijeme faze njihanja. Umanjuje se opasnost od zapinjanja vrhom stopala, npr. za rubove tepiha ili neravno tlo.

Jürgen hoda u snijegu s ortozom WalkOn

Prirodniji hod

Posebni materijal skladišti energiju prilikom spuštanja pete na tlo te je ponovno oslobađa za vrijeme faze prihvaćanja opterećenja stopala. To vaš hod čini prirodnijim – bez obzira hodate li sporo ili brzo, i bez obzira koliko težine prebacujete na stopalo.

Jürgen na stepenicama s ortozom WalkOn

Prirodnije kretnje

Pomoću ortoze WalkOn možete se prirodno kretati tijekom dana. Na primjer, kada ste u čučnju ili kad se penjete uz stepenice, možete prenijeti prirodnu količinu opterećenja na prednji dio stopala. Ortoza WalkOn idealna je za brojne svakodnevne situacije.

Lagana i nezamjetna

Ortoza WalkOn je lagana, tanka i nezamjetna ispod odjeće. Uklonjivi jastučić za list noge čini ortozu još udobnijom. Izrađen je od materijala za regulaciju temperature (Outlast) koji smanjuje oslobađanje topline i znojenje.

Nosite uobičajenu obuću

Ortozu je moguće postaviti u bilo koji komad obuće koji pruža potporu. Trebate se samo pobrinuti da taj komad obuće ima ojačanu petu. Kada stavljate ortozu, trebate postaviti WalkOn u obuću, a zatim gurnuti stopalo u istu.

Robusna i izdržljiva

Ortoza WalkOn iznimno je robusna i dokazala je svoju izdržljivost putem redovnih ispitivanja i ispitivanja dugoročne funkcionalnosti.

Grupa proizvoda WalkOn

Postoje četiri vrste ortoza WalkOn što omogućuje vašem liječniku ili ortopedskom tehničaru odabir proizvoda koji najbolje odgovara vašem osobnom stanju i ozbiljnosti vaše paralize.

Jedina razlika između ortoza WalkOn i WalkOn Trimable je način na koji ih ortopedski tehničar prilagođava za vas. Vaš ortopedski tehničar odabrat će tehniku koja njemu ili njoj najbolje odgovara.

Indikacije

  • Oslabljena dorzalna fleksija uz blagu do umjerenu spastičnost
  • Ortoza WalkOn je prikladna za unutarnju i vanjsku uporabu od strane korisnika koji imaju samo blaga oštećenja vezana uz motornu kontrolu koljenog zgloba ili uopće nemaju takvih oštećenja, a korištenje ortoze moguće je i kod blage nestabilnosti koljenog zgloba.
  • Indikacije se često javljaju nakon kapi, traumatske ozljede mozga, kod multiple skleroze, neuromuskularne atrofije ili paralize peroneusa.


Slični proizvodi