WalkOn Flex ortoza za pomoć kod dorzalne fleksije


Prednosti vidljive na prvi pogled

WalkOn Flex

Više sigurnosti

WalkOn Flex podržava i podiže stopalo za vrijeme faze njihanja. Umanjuje se opasnost od zapinjanja vrhom stopala, npr. za rubove tepiha ili neravno tlo.

WalkOn Flex

Bolja fleksibilnost

Pod uvjetom da su ispunjeni svi fizički zahtjevi, WalkOn Flex omogućuje veću pokretljivost u skočnom zglobu i koljenu. To vam olakšava hodanje po neravnim površinama i pruža umjerenu potporu tijekom prevrtanja - baš onoliko koliko vam treba.

WalkOn Flex ortoza

Prirodnije kretanje

Pomoću ortoze WalkOn Flex možete se prirodno kretati tijekom dana. Na primjer, kada ste u čučnju ili kad se penjete uz stepenice, možete prenijeti prirodnu količinu opterećenja na prednji dio stopala. Ortoza WalkOn idealna je za brojne svakodnevne situacije.

WalkOn Flex ortoza

Lagana i nezamjetna

Ortoza WalkOn Flex je lagana, tanka i nezamjetna ispod odjeće. Uklonjivi jastučić za list noge čini ortozu još udobnijom. Izrađen je od materijala za regulaciju temperature koji smanjuje oslobađanje topline i znojenje.

WalkOn Flex ortoza

Nosite uobičajenu obuću

Ortozu je moguće postaviti u bilo koji komad obuće koji pruža potporu. Trebate se samo pobrinuti da taj komad obuće ima ojačanu petu. Kada stavljate ortozu, trebate postaviti WalkOn Flex u obuću, a zatim gurnuti stopalo u istu.

WalkOn Flex robusna ortoza

Robusna i izdržljiva

WalkOn Flex je izuzetno robusna i i dokazala je svoju izdržljivost putem redovnih ispitivanja i ispitivanja dugoročne funkcionalnosti.

Grupa proizvoda WalkOn

PostojI šest vrsta ortoza WalkOn što omogućuje vašem liječniku ili ortopedskom tehničaru da odabere proizvod koji najbolje odgovara vašem osobnom stanju i ozbiljnosti vaše paralize.

Indikacije

 • Oslabljena dorzalna fleksija uz umjeren spasticitet ili bez njega.
 • Pruža potporu u slučajevima blagih oštećenja mišića za plantarnu fleksiju i u slučajevima blažih poteškoća ekstenzije koljena (npr. kontinuirana bol u ekstenzorima koljena tijekom dužih razdoblja stajanja ili hodanja).
 • WalkOn Flex je pogodan je za unutarnju i vanjsku upotrebu kod korisnika koji imaju stabilan skočni zglob i nemaju oštećenja motoričke kontrole koljena.

Indikacije se često javljuju nakon kapi, traumatske ozljede mozga, multiple skleroze, kod neuromuskularne atrofije ili paralize peroneusa.

FAQ

 • Kako se oblači WalkOn?

  Preporučamo da u cipelu prvo stavite ortozu, a potom nogu. Nakon toga jednostavno zategnete čičak trake oko potkoljenice.

 • Kako se održava WalkOn?

  Ortoza se treba redovito čistiti vodom i blagim sapunom. Preporučamo pranje spužvastih dijelova najmanje dva puta tjedno (u perilici na 40°C).

 • Je li uz WalkOn moguće bavljenje sportom?

  Da, zapravo se preporuča. Molimo da za savjet upitate svog ortopedskog tehničara vezano za sport i najbolje korištenje ortoze. Međutim, trebali biste izbjegavati ekstremne i nagle pokrete.

 • Mogu li voziti automobil s WalkOn?

  Nije moguće dati jednoznačnu preporuku. Sve ovisi od slučaja do slučaja. Morate biti u mogućnosti sigurno kontrolirati vozilo za koje imate dozvolu vožnje i koje je registrirano.

 • Trebam li posebne cipele za WalkOn?

  Ne, ali prebali biste odabrati čvrste cipele s pojačanom petom. Vrlo je važno da ortoza dobro sjedne u cipelu i da se što manje pomiče u njoj. Također, preporučamo visinu pete od 10 mm.Slični proizvodi