Koljeno/noga

Agilium Reactive

Agilium Reactive je klasična ortoza koja se koristi za liječenje osteoartritisa koljena. Idealna je za korisnike koji vole da im ortoza bude na koljenu.

više

Agilium Freestep

Ortoza Agilium Freestep rasterećuje pogođeno područje u slučajevima poteškoća u području koljenog zgloba.

više

Agilium Freestep 2.0

Agilium Freestep 2.0

Agilium Freestep 2.0 razvijen je za liječenje osteoartritisa koljena. Nosi se na stopalu i potkoljenici, umjesto oko koljena, i mijenja liniju tereta koljena, pružajući ciljano olakšanje oštećene hrskavice.

više

Agilium Softfit

Ortoza za koljena Agilium Softfit ne podržava samo vaše uobičajene svakodnevne i rekreativne aktivnosti, već se može koristiti i za sport. Neupadljiva je kada se nosi ispod odjeće.

više

Agilium Patella

Agilium Patella pomaže smanjuenju bolnosti uzrokovane retropatekarnim osteoartritisom, odnosno oštećenjem površine unutarnjeg dijela patele (češice zgloba). Može se individualno podešavati i udobna za nošenje.

više

C brace ortoza

C-Brace

Prva i jedina ortoza koja koristi mehatronički SSCO* sustav kojim se pomoću tehnologije senzora upravlja fazama oslonca i njihanja pri hodu.

više

E-MAG Active

E-MAG Active

Responzivna i stabilna, E-MAG ortoza mijenja se tempom kojim se mijenja i vaše tijelo i sposobnost hodanja. Ako se vaš obrazac hoda ili sam hod promijene, vaš ortotičar može ponovno kalibrirati E-MAG Active kako bi ga prilagodio vašim potrebama.

više

Genu Arexa

Genu Arexa

Nakon ozljeda ligamenata koljena, ortoza za koljeno čvrstog okvira Genu Arexa stabilizira koljeno za vrijeme procesa zacjeljivanja i sprječava nepoželjne pokrete.

više

Genu Direxa Stabile

Ortoza za stabilizaciju koljena sa četiri trake za dodatnu stabilnost. Mogućnost ograničavanja opsega pokreta.

Šifra doznake HZZO: 0612090417048

više

The Genu Sensa potpora za koljeno

Genu Sensa

U slučaju boli, oteklina ili upala, potpora za koljeno Genu Sensa stabilizira i rasterećuje koljeno te na taj način potpomaže njegovo funkcioniranje i pomaže pri ublažavanju boli.

više

Genu Immobil Vario T

Imobilizacijska ortoza ima mogućnost podešavanja kuta fleksije te podešavanja dužine.

Šifra doznake HZZO: 0612090417049

više

Patella Pro ortoza za pozicioniranje patele

Patella Pro

Patella Pro je dinamička ortoza za podešavanje položaja patele. Ona drži patelu u pravilnom položaju za vrijeme svih pokreta fleksije i ekstenzije.

više

Xeleton

Xeleton

Xeleton ortoza s čvrstim okvirom stabilizira koljeno tijekom procesa oporavka i spriječava neželjene pokrete. Također omogućuje kontrolirani prijelaz na potpuno nošenje težine.

više