Rehband

Rehband active line ankle support 6905

Mekani steznik, potpora gležnja i smanjenje bolnosti. Materijal je prozračan i udoban za cjelodnevno korištenje. Anatomski oblik steznika i elastična traka omogućuju udobnost i savršeno prianjanje.

Saznajte više

Rehband active line back support 6902

Mekani steznik za potporu s udlagama za stabilizaciju. Materijal je prozračan i udoban za cjelodnevno korištenje. Podešavanje s čičak sustavom, omogućuje savršenu prilagodbu i udobnost.

Saznajte više

Rehband active line elbow support 6906

Mekana potpora za lakat stabilizira i smanjuje bolnost. Materijal je prozračan i udoban za cjelodnevno korištenje. Anatomski oblik steznika i elastična traka omogućuju udobnost i savršeno prianjanje.

Saznajte više

Rehband active line knee support 6903

Lagana potpora koljena za stabilizaciju i smanjenje bolnosti. Materijal je prozračan i udoban za cjelodnevno korištenje. Anatomski oblik steznika i elastična traka omogućuju udobnost i savršeno prianjanje.

Saznajte više

Rehband active line wrist support 6904

Lagana potpora ručnog zgloba osigurava stabilnost i smanjenje bolnosti. Izrađen od prozračnog pletiva prikladnog za svakodnevno korištenje. Mogućnost podešavanja aluminijske udlage i elastične trake za dodatnu udobnost.

Saznajte više

Rehband ankle brace 7772

Izvrsna zaštita gležnja kod kroničnog instabiliteta. Stabilizira zglob i ostavlja prostor za pokrete stopala. Prikladan je za nošenje u odjeći.

Saznajte više

Rehband back support 7730

Anatomski oblikovan steznik za leđa ima toplinski učinak, smanjuje pritisak i smanjuje bolnost te stabilizira

Saznajte više

Rehband balance board 71031

Jedinstvena i patentirana balans-ploča služi za poboljšanje snage i koordinacije. Koristi se za prevenciju i rehabilitaciju ozljeda stopala i koljena.

Saznajte više

Rehband basic epi support 7923

Smanjuje pritisak na spoj tetiva podlaktice i smanjuje bolnost. Pelote s mogućnošću skidanja omogućuju individualnu prilagodbu i udobnost prilikom nošenja. Koristi se za teniski ili golferski lakat.

Saznajte više

Rehband bone spur pad with plug 93220

Uložak od mekanog Technogel® materijal omogućuje rasterećenje kod slučajeva petnog trna. Dolazi u paru s priloženim klinom koji se može koristiti u slučajevima kada je problem samo na jednoj nozi.

Saznajte više

Rehband indoor insole 93710

Uložak uskog dizajna i anatomskog oblika i odličnih svojstava apsorpcije udarca. Smanjuje opterećenje na stopala, koljena, kukove i leđa. Osobito prikladno za nošenje kod kuće.

Saznajte više

Rehband knee strap 7757

Jednostavna i tanka traka za smanjenje opterećenja na tetivu patele. Ima toplinski učinak i daje potporu te poboljšava cirkulaciju. Koristit se kod skakačkog koljena i upalnih procesa.

Saznajte više

Rehband longitudinal arch support 93260

Oblikovani jastučić koji služi kao potpora luka stopala. Udoban za nošenje, fiksira se u obući. Koristi se kod spuštenog luka stopala.

Saznajte više

Rehband multi pad 93230

Technogel® jastučić s izvrsnim svojstvima apsorpcije udarca. Omogućuje distribuciju pritiska na području pete. Koristi se za prevenciju i kod rupture pete.

Saznajte više

Rehband RX knee support 5mm 7751

Konstrukcija proizvoda zasniva se na jedinstvenom patentu koji omogućuje anatomsku prilagodbu steznika – oblik koji se prilagođava pokretima tijela. Na taj način stvara se mentalni i fizički okvir za gibanjem tijela prema naprijed u smjeru povećanja snage, a ne ozljede. Potpora koljena vodi prema ispravnim pokretima tijela bez ograničavanja razvoja mišića oko koljena.

Saznajte više

Rehband shoulder support x-stable 7731

Potpora ramena sa značajkama stabilizacije. Konstrukcija s otvorenim ramenom omogućuje udobnost, visoku razinu mobilnosti i savršeno prianjanje. Koristi se kod instabiliteta, napetosti i ruptura.

Saznajte više