Prezentacija Ottobock pomagala u Svetoj Nedelji

U prostorima Ottobock Adria u Svetoj Nedelji održala se prezentacija naprednih protetičkih i ortotičkih pomagala.

U izložbenom prostoru je bilo moguće razgledati neka od najsuvremenijih pomagala, a s obzirom da su na događanju prisustvovali i korisnici takvih pomagala, zainteresirani su mogli dobiti informacije iz prve ruke.

Lucija Fleten i Ana Sršen

Lucija Fleten iz Cirkovljana, korisnica mikroprocesorskog koljena Genium X3 i Ana Sršen, proslavljena hrvatska plivačka reprezentativka, korisnica mikroprocesorskog koljena C-leg

Pomagala za svaku dob, za aktivne i manje aktivne…

Moderna protetička i ortotička rješenja iz Ottobocka pomažu u vođenju svakodnevnih aktivnosti i obaveza iz različitih segmenata života, od posla do rekreacije i sporta. Protetička pomagala se izrađuju od karbonskih vlakana i u asortimanu je moguće naći razna pomagala, za manje aktivne ili starije korisnike, kao i za one mlađe koji se više kreću, vode aktivniji život ili se bave sportom. U konačnici svako od tih pomagala je prilagođeno individualnim potrebama korisnika. Ortotička pomagala se izrađuju serijski ili individualno zavisno od specifičnih kliničkih slika.

Josip Šobak i Ivan Gašparović

Ivan Gašparović iz Starog Petrovog sela, korisnik Bebionic šake koja funkcionira na MyoPlus kontrolnom sustavu i Josip Šobak, korisnik invalidskih kolica Zenit

Ottobock već više od 100 godina povećava kvalitetu života brojnim osobama razvijajući napredne medicinske proizvode i koncepte. Učinkovitost proizvoda temelji se na provedenim znanstvenim studijama, a svi materijali su medicinski testirani, prikladni za kožu, udobnost i praktično rukovanje.