Reportaža o Ottobock u Poslovnom dnevniku – “Tech rješenja za korak u novi život pacijenata”

Poslovni dnevnik je u print izdanju od 18. lipnja kao i na web stranici objavio veliku reportažu o Ottobock Adria.

“U člancima Tech rješenja za korak u novi život pacijenata” i “Grad Sveta Nedelja profilira se polako i sigurno kao tehnološki ‘minipolis’ u susjedstvu metropole”, direktor Ottobock Adria Marko Husić i ortopedski tehničar Davor Čižmešija govore o misiji Ottobocka, načinu rada s korisnicima, naprednim uređajima i uslugama koje podižu kvalitetu života korisnika.

Iza protetičkih i ortotičkih pomagala koja doslovno mijenjaju život korisnika nabolje, stoje velika ulaganja u inovacije (gotovo 10 posto ukupnih prihoda na godišnoj razini), veliko znanje cijelog tima o svakom segmentu u ovom području (od proizvodnje, prilagodbe pomagala za korisnika) te posvećenost korisniku kroz želju da se uvijek napravi onaj dodatni korak koji čini novo poboljšanje.

Izrada svakog pomagala je isplanirana u detalje. A i nakon što do korisnika dođe vrhunsko pomagalo tu posao ne staje. Posebna je vještina isto prilagoditi svakom korisniku. U članku možete naći više informacija i videe o tehnički naprednim pomagalima kao što su C-leg 4, Genium X3, C-Brace te Bebionic.


Preuzmite dokument:

Poslovni dnevnik članak