OttoBock tim drugu godinu za redom nastupa na UNICEF-ovoj Mliječnoj stazi

Drugu godinu za redom dvadesetak članova tima Ottobock Adria nastupit će na tradicionalnoj UNICEF-ovoj humanitarnoj utrci Mliječna staza od 3. do 12. rujna. Kao i prošle godine, zbog pandemije COVID-19, utrka neće biti organizirana fizički na jednoj lokaciji već je moguće sudjelovati virtulano putem aplikacije.

Misija od prošle godine se nastavlja – podrška djeci s teškoćama u razvoju. S obzirom da djeca s teškoćama često nemaju odgovarajuću priliku za razvoj i sudjelovanje u životu svojih zajednica, sredstva koja će se prikupiti tijekom utrke iskoristit će se za uspostavljanje i proširenje usluga dnevnog boravka, uvođenje grupne psihosocijalne podrške i raznih programa podrške za roditelje djece s teškoćama. Sredstva će naposljetku biti usmjerena u one dijelove Hrvatske gdje je najpotrebnije.

Prikupljanje kilometara kroz trčanje, hodanje, bicikliranje…

I ove godine zaposlenici Ottobock Adria će vrijedno prikupljati kilometre bilo putem trčanja, hodanja, bicikliranja ili planinarenja. Bitno je izdvojiti svoje vrijeme i kroz fizičku aktivnost podržati viši cilj.

Briga za druge duboko je ukorijenjena u Ottobocku kroz naše vrijednosti - humanost, inventivnost i pouzdanost. Glavni nazivnik naših aktivnosti je povećati kvalitetu života naših korisnika i najviše nas ispunjava kada vidimo smiješak na licu korisnika koji otkrivaju nove mogućnosti i radosti koje život pruža.