Isprobajte Klaxon KLICK električni priključak za invalidska kolica i Loopwheels kotače i revolucionirajte svoju vožnju

Ottobock individualna rješenja za ortotičku opskrbu svojim korisnicima pružaju maksimalnu mobilnost i samostalnost za bolju kvalitetu života.

U asortimanu Ottobocka nalaze se razna kolica za osobe s invaliditetom, od elektromotornih, aktivnih do onih za djecu. Kolica su vrhunske kvalitete, bilo da su razvijena od strane OB stručnjaka ili OB partnera. O kojem god programu ili modelu se radilo, zajednički nazivnik je prilagodba individualnim potrebama korisnika.

Maksimalnu mobilnost i samostalnost korisnicima aktivnih invalidskih kolica, omogućavaju i dodaci kao što su Klaxon KLICK električni priključak za invalidska kolica te Loopwheels suspenzijski kotači.

Ukoliko želite priliku osobno se uvjeriti, prijavite se i rezervirajte svoj termin za probu putem Kontakt obrasca.

Klaxon KLICK električni priključak za invalidska kolica iskustvo kretanja podiže na višu razinu s obzirom da se radi malim, laganim, kompaktnim priključcima prilagođenim svakodnevnim potrebama.

Dostupan je u standard i tetra verziji pri čemu se posebno vodilo računa o dizajnu prilagođenom osobama s poteškoćama gornjih ekstremiteta. Klaxon je jedinstven zbog inovativnog sustava spajanja koji omogućuje spajanje i skidanje s invalidskih kolica u svega nekoliko sekundi bez potrebe za osobnom asistencijom čime do izražaja dolazi maksimalna samostalnost korisnika. Moguće ih je spojiti na sve vrste kolica, a električnim motorom je jednostavno upravljati, kao i jednim klikom podesiti najčešće korištenu brzinu.

Robusni kotač omogućava jednostavno prevladavanje arhitektonskih barijera, a njime je moguće savladavati i uzbrdice do 10 stupnjeva. Nove modele karakterizira električni kočioni sustav te USB priključak, pa je moguće puniti mobilni uređaj tijekom vožnje. Doznajte više informacija o Klaxon Klick proizvodima.

Uz Loopwheels kotače koji apsorbiraju udarce, vožnja je neometana i udobnija. Ručno korištenje invalidskih kolica pri kretanju može biti izvrsna vježba, ali kad ste na neravnom terenu, vibracije vas mogu umoriti, što otežava vožnju.

Loopwheels kotači posebno su dizajnirani kako bi korisnicima invalidskih kolica olakšali kretanje i veću udobnost. Umanjuju vibracije do 70%, smanjuju umor i bol i omogućuju dalje i dulje putovanje. Loopwheels kotači su kompatibilni s ručnim biciklima, električnim priključcima na prednjim kotačima i ostalim motoriziranim pomagalima. Time omogućavaju puno ugodniju vožnju od standardnih kotača, kamo god krenuli.

Popunite obrazac za prijavu i naručite se za testiranje ovih jedinstvenih pomagala koja iskustvo vožnje dižu na višu razinu.