Proizvodi od A do Ž

Filtriraj prema:

Juvo

Juvo je modularnog dizajna i pruža nebrojene mogućnosti sklapanja individualnog pomagala za svakodnevno korištenje ili složene zahtjeve. Dostupne su dvije vrste pogona: na prednje i stražnje kotače.

više

Juvo B4

Kompaktna i robusna, elektromotorna kolica Juvo B4 modularnog su dizajna i omogućuju fleksibilnost za korištenje u unutarnjim i vanjskim prostorima.

više

Avantgarde DS

Sklopiva invalidska kolica Avantgarde još jednom smo nadogradili bez odustajanja od dokazanih prednosti. Brojnim opcijama za individualno podešavanje pružaju optimalnu potporu u svakodnevnom životu aktivnim korisnicima.

više

Zenit

Tražite li invalidska kolica za svaki dan koja su sklopiva i istovremeno imaju sve prednosti kolica čvrstog okvira? Tada su kolica Zenit pravo rješenje.

više

Pointer

Uz Pointer korisnici mogu ispuniti svoje sportske ambicije i donijeti bolje rezultate na igralište. To su sportska kolica za rekreativno bavljenje sportom koja označavaju vrhunska kvaliteta, dinamična upravljivost i različite opcije prilagodbe.

više

Early Activity System

The Early Activity System pruža potporu pravilnom razvoju novorođenčadi i male djece od prvih mjeseci života. Prostirka s različitim potpornim elementima nudi pomoć za djecu kod najvažnijih položaja.

više

Everyday activity seat

Everyday Activity Seat za sve situacije u kojima običan stolac nije dovoljan, primjerice u slučaju lošeg držanja ili za vježbanje osjetila.

više

KidWalk

Dinamičko pomagalo za hodanje Kidwalk pruža stabilnu potporu zdjelice i trupa djeci s ozbiljnim poteškoćama između jedne i dvanaest godina. To im omogućuje da hodaju bez pomoći drugih - uz prirodan obrazac hoda.

više

Kimba Neo

Pomagalo Kimba Neo pruža vašem djetetu potrebnu potporu tijekom putovanja, nudi olakšanje i čak olakšava terapiju. Apsorbira trzaje i individualno je prilagođeno za skoro svaku potrebu.

više

KIT sjedni sustav

Sjedni sustav KIT za mlade u dobi od 12 godina i više udoban je i pruža stabilno pozicioniranje - primjerice za stolom za objedovanje ili školskim stolom. Kako je individualno prilagodiv za zdjelicu i trup, vaše se dijete osjeća ugodno čak i u dužem vremenskom razdoblju.

više

Motus

Motus su prilagodljiva invalidska kolica koja se mogu prilagoditi u skladu s vašim jedinstvenim željama. Pomični oslonci za stopala i naslon za leđa podesive visine koji se mogu brzo i jednostavno podesiti omogućuju veću udobnost prilikom sjedenja.

više

Sjedni sustav Mygo

Modularni sjedni sustav Mygo pruža sigurnu potporu djeci od 3 do 14 godina. Sjedni sustav sprječava malpozicije zdjelice zahvaljujući brojnim postavkama koje se mogu pojedinačno podešavati prema potrebama vašeg djeteta.

više

Stajalica Mygo

Stajalica Mygo omogućuje prirodno i uspravno držanje tijela za djecu od četiri godine i više kojoj je potrebna složena potpora. Olakšanje napetosti mišića postiže se kombinacijom pomičnih ploča oslonca za stopala i potpore za koljena.

više

Skippi/SkippiPlus

Elektromotorna invalidska kolica Skippi potiču mobilnost i uključenost kod djece koja ne mogu samostalno voziti invalidska kolica. Vaše dijete može istraživati svoju okolinu i sposobno je slobodno se kretati i igrati s drugom djecom.

više

Sjedni sustav Squiggles

Sjedni sustav Squiggles pruža stabilnost djeci sa slabošću posturalne muskulature. Sjedni sustav Squiggles pozicionira zdjelicu, trup, glavu i noge, a pri tome djetetu omogućuje slobodno kretanje. Sjedni sustav je idealan za sve svakodnevne situacije i raste s djetetom.

više

Ventus

Pouzdan, čvrst i izrađen po mjeri: Ventus su robusna invalidska kolica s čvrstim okvirom i minimalističkim dizajnom okvira, privlačna zbog svoje svestranosti.

više

Voyager Evo

Voyager Evo: jedinstven poput tebe. Odaberi materijal, boje i opcije koje ti najbolje odgovaraju za tvoj jedinstveni Voyager Evo.

više

Invader

Invalidska kolica zatvorenog okvira poput modela Invader, koji je izrađen prema individualnim mjerama, pružaju maksimalnu udobnost u vožnji. Jednostavno nepobjediva. Za one koji znaju što žele.

više

Sklopiva invalidska dječja kolica Lisa

Sklopiva dječja kolica za djecu s blagom slabošću posturalne muskulature

više