Pravilno sjedenje: za hranjenje i igru

Podesivi sjedni sustavi pružaju stabilnu potporu za vaše dijete, potpomažu njihov motorički razvoj i omogućuju im da sudjeluju u životu. Ottobock sjedni sustavi i terapijski stolci podupiru tijelo i pravilno ispravljaju zdjelicu te tako sprječavaju malpozicije. Vaše dijete udobno sjedi i može se koncentrirati na ono što se trenutno događa.

Ovo je posebno važno za jedenje i pijenje. Uspravno držanje aktivno pomaže vašem djetetu i od ključne je važnosti za djecu s poremećajima gutanja. Pravi medicinski proizvod potpomaže dobro fiziološko držanje i tako pomaže spriječiti gušenje.

Pravilno držanje je također važno za igranje i crtanje: omogućuje vašem djetetu da bude aktivno, u interakciji sa svojom okolinom i da samo određuje koliko želi sudjelovati u pojedinim aktivnostima.


Sjedni sustav Squiggles

Sjedni sustav Squiggles pruža stabilnost djeci sa slabošću posturalne muskulature. Sjedni sustav Squiggles pozicionira zdjelicu, trup, glavu i noge, a pri tome djetetu omogućuje slobodno kretanje. Sjedni sustav je idealan za sve svakodnevne situacije i raste s djetetom.

više

Sjedni sustav Mygo

Modularni sjedni sustav Mygo pruža sigurnu potporu djeci od 3 do 14 godina. Sjedni sustav sprječava malpozicije zdjelice zahvaljujući brojnim postavkama koje se mogu pojedinačno podešavati prema potrebama vašeg djeteta.

više

KIT sjedni sustav

Sjedni sustav KIT za mlade u dobi od 12 godina i više udoban je i pruža stabilno pozicioniranje - primjerice za stolom za objedovanje ili školskim stolom. Kako je individualno prilagodiv za zdjelicu i trup, vaše se dijete osjeća ugodno čak i u dužem vremenskom razdoblju.

više