Posebne kontrole

Korisnici koji ovise o elektromotornim kolicima znaju koliko je za svakodnevne aktivnosti važna individualna prilagodba pomagala. Zahvaljujući našim razvojnim inžinjerima s višegodišnjim iskustvom u radu sa različitim zahtjevima možemo pronaći opskrbu koja će korisniku dati više samostalnosti i neovisnosti u školi, na poslu ili u slobodno vrijeme. Mogućnosti poput upravljanja različitim elektroničkim uređajima - PC, smartphone i drugim uređajima u kući koje daju moderna elektromotorna kolica s posebnim načinima upravljanja korisniku omogućuje aktivno sudjelovanje u svakodnevnim aktivnostima i druženju.

Rado ćemo vam pružiti podršku ukoliko tražite više slobode kretanja.


Partneri u opskrbi

Kao partner koji je podrška korisnicima i medicinskom osoblju cilj nam je omogućiti najbolju moguću opskrbu. To nam omogućuje višegodišnje iskustvo i osigurano tehničko znanje.

Više

Svakodnevni život

Mnogi naši korisnici žele sudjelovati u svakodnevnom životu s istim mogućnostima - u školi, na poslu ili u slobodno vrijeme. E-ball su kolica koja su prikladna za ovakav izazov. Korisnicima omogućuje vježbanje tehnika vožnje i istovremeno sudjelovanje u aktivnostima s drugim korisnicima.

Više