Klaxon Električni priključak za invalidska kolica

Klaxon KLICK, priključci za invalidska kolica imaju prednost jer su mali, lagani, kompaktni, pogodni za putovanje i svakodnevnu uporabu zahvaljujući inovativnom sustavu spajanja Klaxon®.

Klaxon Klick

Korisnici invalidskih kolica često mogu osjećati da je težina svijeta na njihovim ramenima, a obzirom na sve što njihova ramena moraju postići svaki dan, to je prikladna metafora.

Najčešće, krajnji rezultat je bol i ozljeda ramena, što može početi kao neugoda te postaje iscrpljujuće.

Za korisnike invalidskih kolica ultralake težine, bol u ramenu dugo je bila korelirana - s pravom ili pogreškom - s dugogodišnjim vlastitim pogonom, do te mjere da neki ultralaki potrošači vjeruju da je bol u ramenu neizbježna.

Klaxon električni priključak za invalidska kolica otkoniti će sve navedene probleme jer u trenu pretvara vaša kolica u motorizirani uređaj. Zaboravite na ručno okretanje kotača.

Osobe s invaliditetom, osobito one koje koriste invalidska kolica, trebaju sigurano prijevozno sredstvo prilagođeno njihovim potrebama i načinu kretanja.

Klaxon donosi revoluciju u slobodi kretanja i sigurnosti osoba koje svakodnevno koriste invalidska kolica. Prepreke s kojima ste se do sada susretali kao što su udubljeni nogostupi, strmine, postavljene rampe, rubnici, nagibi, loši vremenski uvjeti i ostale različite fizičke prepreke odlaze u prošlost.

Šetnju sa psom, odlazak u banku, kupovinu, u kafić na kavu ili posao uz Klaxon možete odraditi potpuno samostalno, bez pomoći asistenta.

Ergonomski dizajn znatno olakšava samo upravljanje. Ako ste do sada koristili invalidska kolica na ručni pogon sigurno ste mnogo puta imali problema sa pojavom žuljeva na rukama. Sa sigurnošću tvrdimo da se kod Klaxona to više neće ponavljati.

Jednostavno, ovakva promjena u vašoj svakodnevnoj rutini znatno će poboljšati kvalitetu vašeg života. Od deset različitih modela koliko ih imamo u ponudi sigurni smo da ćete naći onaj idealan za sebe.

Povodom 5 godina postojanja, Klaxon je na tržište lansirao nove proizvode u ograničenim količinama. Klaxon Klick Power Limited Edition fokusiran je na snagu i inovaciju. Tako su sada električni priključci za invalidska kolica dostupni u verziji od 750W što revoluciju kretanja podiže na još veću razinu.

Svi zainteresirani mogu isprobati ove jedinstvene uređaje ispunjavanjem obrasca na sljedećem linkuKlaxon Klick testing.

Klaxon Klick Power Limited Edition

Klaxon Klick Power Limited Edition

Dostupni su u Standard i Tetra verziji i sadržavaju mnoštvo poboljšanja i novih tehnologija, a održavat će istu cijenu Klick Power-a!

Najbitnije značajke:

• Novi snažni motor s maksimalnom snagom od 750 W!

• Višenamjenska upravljačka ploča s tipkama i prekidačima

• Prilagodljivi tempomat: odaberite i održavajte brzinu počevši od 3km / h pa sve do 15 Km / h. Također tijekom uzbrdice i spusta

• "Comfort" mapiranje: za glatko i ugodno ubrzanje

• Mape „Sport“ za agresivno i brzo ubrzanje

• Poseban gumb posvećen EBS-u

• 50 km dometa sa trkačkom baterijom od 48V

• Priključak za punjenje USB-a na zaslonu: da nikada ne potroši baterija telefona!

Svi zainteresirani mogu isprobati ovaj jedinstveni uređaj ispunjavanjem obrasca na sljedećem linkuKlaxon Klick Limited Edition testing.

Klaxon Klick Electric

Klaxon Klick Electric Standard

Mali, lagani, kompaktni i pogodni za putovanje i svakodnevnu uporabu zahvaljujući inovativnom sustavu spajanja Klaxon®.

više

Klaxon Klick Power Standard

Klaxon Klick Power Standard

Klaxon Klick Power Standard možete koristiti u različitim okruženjima, na različitim terenima, bilo da se želite penjati strmim cestama, upustiti se u off-road avanturu ili lako manevrirati živahnim trgovačkim ulicama ili malim zatvorenim prostorima.

više

Klaxon Klick Power Tetra

Klaxon Klick Power Tetra

Posebno dizajniran električni priključak s dodatnom snagom pogodan je za tetraplegičare ili korisnike s poteškočama u korištenju gornjih udova.

više

Klaxon Klick Carbon Standard

Našom visokom kvalitetom i performansama želimo osigurati da vas Klaxon Klick Carbon Standard odvede tamo gdje želite ići, tako da se možete samostalno kretati i baviti aktivnijim načinom života.

više

Klaxon Klick Hybrid Standard

Klaxon Klick Hybrid Standard

Klaxon Klick Hybrid je naš inovativni hibridni priključak za invalidska kolica za aktivne korisnike s pametnom tehnologijom koja objedinjuje sve zadravstvene prednosti ručnog biciklizma.

više

Klaxon Klick Electric Tetra

Klaxon Klick Electric Tetra

Inovativni KLICK sustav za povezivanje Klaxon omogućuje da se vaš omiljeni KLICK motorni priključak spoji i isključi u roku od nekoliko sekundi.

više

Klaxon Klick Race Tetra

Klaxon Klick Race Tetra

Klaxon Klick Electric Race Tetra električnim priključkom za invalidska kolica osigurava bolju kvalitetu kretanja zahvaljujući lakšem upravljanju rukama.

više

Klaxon Klick Race Standard

Klaxon Klick Race Standard

Brzo i lako se pričvršćuje na invalidska kolica, pogodan je za putovanja i vožnju na duže staze. S njegovom dodatnom snagom od 1000 W postati će vaš vjerni suputnik u svakodnevnom kretanju i vožnjama po gradu.

više

Klaxon Klick Monster Standard

Klaxon Klick Monster Standard

Klaxon Klick Monster, električni priključak za invalidska kolica idealan je odabir za zahtjevnije aktivnosti na otvorenom i rekreaciju.

više

Klaxon Klick Mini Standard

Klaxon Klick Mini Standard

Dimenzijama najmanji električni priključak u našoj ponudi, Klaxon Klick Mini toliko je lagan da ćete ga svugdje nositi sa sobom.

više

Preuzmite dokument:

Klaxon katalog