Klaxon Električni priključak za invalidska kolica

Klaxon KLICK, priključci za invalidska kolica imaju prednost jer su mali, lagani, kompaktni, pogodni za putovanje i svakodnevnu uporabu zahvaljujući inovativnom sustavu spajanja Klaxon®.

Klaxon Klick

Korisnici invalidskih kolica često mogu osjećati da je težina svijeta na njihovim ramenima, a obzirom na sve što njihova ramena moraju postići svaki dan, to je prikladna metafora.

Najčešće, krajnji rezultat je bol i ozljeda ramena, što može početi kao neugoda te postaje iscrpljujuće.

Za korisnike invalidskih kolica ultralake težine, bol u ramenu dugo je bila korelirana - s pravom ili pogreškom - s dugogodišnjim vlastitim pogonom, do te mjere da neki ultralaki potrošači vjeruju da je bol u ramenu neizbježna.

Klaxon električni priključak za invalidska kolica otkoniti će sve navedene probleme jer u trenu pretvara vaša kolica u motorizirani uređaj. Zaboravite na ručno okretanje kotača.

Osobe s invaliditetom, osobito one koje koriste invalidska kolica, trebaju sigurano prijevozno sredstvo prilagođeno njihovim potrebama i načinu kretanja.

Klaxon donosi revoluciju u slobodi kretanja i sigurnosti osoba koje svakodnevno koriste invalidska kolica. Prepreke s kojima ste se do sada susretali kao što su udubljeni nogostupi, strmine, postavljene rampe, rubnici, nagibi, loši vremenski uvjeti i ostale različite fizičke prepreke odlaze u prošlost.

Šetnju sa psom, odlazak u banku, kupovinu, u kafić na kavu ili posao uz Klaxon možete odraditi potpuno samostalno, bez pomoći asistenta.

Ergonomski dizajn znatno olakšava samo upravljanje. Ako ste do sada koristili invalidska kolica na ručni pogon sigurno ste mnogo puta imali problema sa pojavom žuljeva na rukama. Sa sigurnošću tvrdimo da se kod Klaxona to više neće ponavljati.

Jednostavno, ovakva promjena u vašoj svakodnevnoj rutini znatno će poboljšati kvalitetu vašeg života. Od devet različitih modela koliko ih imamo u ponudi sigurni smo da ćete naći onaj idealan za sebe.

Klaxon Klick Electric

Mali, lagani, kompaktni i pogodni za putovanje i svakodnevnu uporabu zahvaljujući inovativnom sustavu spajanja Klaxon®.

više

Klaxon Klick Hybrid

Klaxon Klick Hybrid je naš inovativni hibridni priključak za invalidska kolica za aktivne korisnike s pametnom tehnologijom koja objedinjuje sve zadravstvene prednosti ručnog biciklizma.

više

Klaxon Klick Electric Tetra

Inovativni KLICK sustav za povezivanje Klaxon omogućuje da se vaš omiljeni KLICK motorni priključak spoji i isključi u roku od nekoliko sekundi.

više

Klaxon Klick Electric Tetra Power

Posebno dizajniran električni priključak s dodatnom snagom pogodan je za tetraplegičare ili korisnike s poteškočama u korištenju gornjih udova.

više

Klaxon Klick Electric Race Tetra

Klaxon Klick Electric Race Tetra električnim priključkom za invalidska kolica osigurava bolju kvalitetu kretanja zahvaljujući lakšem upravljanju rukama.

više

Klaxon Klick Electric Race

Brzo i lako se pričvršćuje na invalidska kolica, pogodan je za putovanja i vožnju na duže staze. S njegovom dodatnom snagom od 1000 W postati će vaš vjerni suputnik u svakodnevnom kretanju i vožnjama po gradu.

više

Klaxon Klick Electric Monster

Klaxon Klick Monster, električni priključak za invalidska kolica idealan je odabir za zahtjevnije aktivnosti na otvorenom i rekreaciju.

više

Klaxon Klick Electric Mini

Dimenzijama najmanji električni priključak u našoj ponudi, Klaxon Klick Mini toliko je lagan da ćete ga svugdje nositi sa sobom.

više