Lansirani novi snažniji Klaxon Klick priključci povodom pet godina postojanja branda

Povodom 5 godina postojanja, Klaxon je na tržište lansirao nove proizvode u ograničenim količinama.

Klaxon Klick Power Limited Edition fokusiran je na snagu i inovaciju. Tako su sada električni priključci za invalidska kolica dostupni u verziji od 750W što revoluciju kretanja podiže na još veću razinu.

Nova serija je dostupna i za Standard i Tetra verzije Klaxon priključaka, a uz jaču snagu, karakterizira ju EBS (električni kočioni sustav), podešavanje najčešće korištene brzine jednim pritiskom gumba, mogućnost punjenja baterije tijekom vožnje kao i odabir stila vožnje. Tako je moguće odabrati opciju “Comfort” za uobičajene svakodnevne radnje te “Sport” za trenutke kada je bitno ubrzanje. Osim toga priključci iz nove serije dolaze s integriranim ulazom za USB, pa je moguće tijekom vožnje puniti mobilni uređaj.

Svi koji su zainteresirani mogu isprobati ovaj jedinstveni uređaj ispunjavanjem obrasca na sljedećem linku – Klaxon Klick Limited Edition testing.

Inače, Klaxon Klick, priključci za invalidska kolica imaju prednost jer su mali, lagani, kompaktni, pogodni za putovanje i svakodnevnu uporabu zahvaljujući inovativnom sustavu spajanja Klaxon®. Univerzalna spojna čahura prilagođava se svim vrstama invalidskih kolica, uključujući sklopiva invalidska kolica. Robusni kotač omogućava jednostavno prevladavanje arhitektonskih barijera, a njime je moguće prevladavati i uzbrdice do 10 stupnjeva. Modeli su dostupni u raznim brzinama do max. 15 km/h, a sa na svim modelima je moguće postaviti konstantnu brzinu.

Doznajte više informacija o Klaxon Klick proizvodima.


Preuzmite dokument:

Klaxon brošura

Preuzmite brošuru