Kako radimo?

Naši centri kombiniraju najmoderniju tehnologiju koja dolazi iz Ottobocka, iskusne i educirane ortopedske tehničare te vrhunsku uslugu i brigu za pacijente. Razumijemo i u potpunosti poštujemo vaše potrebe i očekivanja te preporučamo pomagalo i terapijske mjere koje će vam pomoći vratiti mobilnost.


Proces opskrbe

Ottobock proces opskrbe objašnjava što možete očekivati od nas. Ilustrira kako vas pratimo od prvih konzultacija tijekom rehabilitacije i probne opskrbe sve do vašeg povratka u svakodnevni život.

Multidisciplinaran pristup

Naši protetički tehničari usko surađuju s liječnicima i terapeutima kako bi definirali optimalno rješenje za vas i pripremili opskrbu.

Educiran tim

Naši ortopedski tehničari imaju veliko iskustvo rada s protetičkim korisnicima. Redovito sudjeluju u međunarodnim edukacijama, seminarima i radionicama radi širenja znanja i razmjene iskustava s kolegama iz cijelog svijeta.

Međunarodni standardi

Mi u Ottobocku neprestano radimo na poboljšanju standarda kako pomagala tako i opskrbe. Razvijamo nove alate i tehnologije kako bismo korisnicima omogućili tehnološki napredna pomagala i usluge.